طب سنتی

تازه های طب سنتی

طب سنتی

تازه های طب سنتی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

دمنوش هلو

یکی از انواع چای‌های میوه‌ای و طعم داری که می‌توانید به‌صورت کاملا طبیعی، سالم و با روشی بسیار آسان و با صرف هزینه‌ای اندک آن را در منزل تهیه کنید، چای هلو است.

اگر چه میوه هلو مصارف پوستی متعددی دارد، ولی برخی از افراد اگر پوست این میوه به پوست شان تماس پیدا کند دچار واکنش‌های آلرژیک می‌شوند.

از جمله خواصی که این دمنوش دارد می‌توان به تقویت چشم و بینایی و خوش بو کردن دهان نیز اشاره کرد.

طرز تهیه

ابتدا لازم است دو عدد هلو تازه و رسیده را با دقت شده تا پوست آن بدون پرز شود، زیرا این کار عوارض آلرژی زا آن را کم و یا از بین می‌برد و سپس آن هارا پوست بکنید به گونه‌ای که مقدار کمی از گوشت درونی میوه روی پوست بماند، شما میتوانید به راحتی و با استفاده از یک قوری چای هلو به همراه عسل تهیه نمایید.

یک قاشق مربا خوری چای سیاه را به همراه پوست هلو در قوری بریزید و دو لیوان به آن اضافه کنید سپس در صورت تمایل از عسل استفاده نمایید و در نهایت به مدت سی دقیقه این مواد را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دم بکشد تا دمنوش هلو آماده شود.

دمنوش کرفس و چای سبز

کرفس خام میزان کالری بسیار پایینی دارد و دیر هضم بودن آن سبب شده به عنوان یکی از خوراکی‌های لاغری شناخته شود، همچنین این دمنوش ترکیبی تاثیر چشمگیری در روند کاهش وزن و افزایش قدرت بینایی دارد.

طرز تهیه

برای تهیه دمنوش لاغری کرفس و چای سبز یک لیوان را با آب جوش بشویید تا گرم شود سپس نصف قاشق چایخوری پودر برگ کرفس و دو قاشق چایخوری چای سبز را در همان لیوان بریزید و آب هشتاد درجه سانتی گراد را به آن اضافه کنید.

لیوان را به دور از حرارت نگه دارید و بعد از پنج دقیقه بنوشید سپس برای طعم دار شدن کرفس و چای سبز میتوانید از اندکی زعفران و زیره سبز استفاده کنید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی