طب سنتی

تازه های طب سنتی

طب سنتی

تازه های طب سنتی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

محققان دریافتند استفاده از نوع روغن در پخت‌وپز با تنبلی و دیابت در ارتباط است.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان داده است، نوع پخت‌وپز و استفاده از روغن‌های نامناسب باعث ابتلا به تنبلی و بی حالی در افراد می‌شود.

محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا اظهار کردند: نوع پخت‌وپز و استفاده از روغن نامناسب باعث تنبلی در افراد شده و منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مثل دیابت می‌شود.

همچنین مصرف مقادیر بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) منجر به ایجاد رفتار تنبل به ویژه در میان زنان می‌شود.

مایکل اسمیت، محقق این بررسی اظهار کرد: رژیم غذایی حاوی PUFA به شدت با بی‌تحرکی در میان دختران قبل از نوجوانی در ارتباط است و این عامل با بیماری دیابت در میان زنان بزرگسال هم ارتباط دارد.

ارتباط بین بی‌تحرکی و رژیم غذایی  PUFA در دختران ۱۱ ساله آشکارتر است.

محققان اظهار کردند: این چربی‌ها در مواد غذایی مانند چیپس ، شکلات انرژی‌زا، شیرینی یا همبرگر که برای تهیه آنها از روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و مارگارین استفاده می‌شود، بیشتر است.

  • ۹۶/۰۲/۱۰
  • ستایش محمدی

بی حالی

طب سنتی

لاغری با زیره

چاقی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی